Navigation
Domů arrow Výroční zprávy 2020
Výroční zpráva ... Annual Report PDF Tisk E-mail


ImagePatří mezi vyhrané části našich služeb. Annual report není jen závěrečný výstup Vaší společnosti pro odbornou veřejnost a obchodní partnery. Je to i způsob Vaší komunikace - Vaše sdělení.

Není slušné odeslat holé PDFko Vašim partnerům prostřednictvím e-mailu! Dokážeme ze "suchého" výstupu zákonem požadovaných údajů vytvořit vzhledný reprezentační materiál. Kvalitně odprezentovaná výsledovka je součástí Vašeho marketingového působení.

Grafika .... výtisk výroční zprávy musí působit obchodně stroze, přesto graficky přívětivě. Není zde prostor pro přeplácané grafiky, barevné úlety a krkolomné fotomontáže. V jednoduchosti je často uložena ta pravá originalita. Nespolupracujeme s hvězdami ze světa grafiky či akademickými malíři ... i ze "zdola" umíme navrhnout působivé prezentace.

Tisk .... v malém nákladu jsou zde použity různé tiskové techniky. Často můžeme kombinovat sítotisk s ofsetem, protláčení, laminaci klasickou i parciální, výseky. různé způsoby vazby apod. Nedílnou součástí zajímavosti dokumentu jako takového je použití jiného, nestandardního papíru. Jde vždy o to zaujmout a odlišit se od okolí.

CD / DVD .... jako součást print zprávy připravujeme i "slušně" zabalené a potištěné přílohy v elektronické podobě. S příslušným přebalem i příbalem s popisem média a jeho funkci.

Pomůžeme již od přípravy dat: 

  • návrh struktury výroční zprávy 
  • řešení struktur (obsahy, podkapitoly, grafy aj.)
    při dodržení stendardních náležitostí pro výroční zprávu
  • konzultace při zpracování podkladů výroční zprávy,
  • jazykovou a stylistickou korekturu - překlady včetně ověření

Našim záměrem není naúčtovat Vám za přípravu a tisk výroční zprávy "agenturních" 300 tisíc korun a tvářit se, že to je standard --- drahá kreativita --- věhlasných kapacit v umění apod.

Příprava výroční zpravy není nic na jedno odpoledne. Vyžaduje koordinaci v komunikaci (autorské korektury a základní představu o cíli).


 


 



PODPORUJE

 

           mssidlmal.info