Navigation
Domů arrow Materiály
Materiály PDF Tisk E-mail

Používáme materiály od renomovaných dodavatelů:

POTISK PAPÍRU: 

Většinu papírů odebíráme od Europapíru nebo Antalisu. Papír máme běžně v arších B1 a 48 x 65 cm. - jsme Vám tedy schopni tisknout i metr dlouhé bannery aniž by jste hradili speciální technologie tisku.

Image

  • papír ofset 80-90g/m2
  • křída matná-lesklá 135-200 g/m2
  • speciální kartony typu plátnová ražba
    křída lesk i mat  300 g/m2 aj.
  • pauzovací papíry
  • folie speciální transparentní
  • folie samolepící lesk i mat
  • zažehlovací termofólie
  • speciální CD, bannery

 
Papír řežeme z archu tj. nemusíte kalkulovat s potiskem vždy menším než 297 mm ! Vaše montáže PF či vizitek nejsou délkově dogmaticky limitovány. O jeden centimetr navíc v délce si nebudeme vrtat koleno a účtovat Vám příplatek za formát i papír.

P�?ÍKLADY MONTÁŽE: 


 

 

Jediný problém nám zatím dělá kladívkový papír 250 g/m2, který díky své struktuře nezapeče dokonale toner. U ostatních papírů je vše tak jak má být.

POTISK TEXTILU:

ImageNebudeme si namlouvat, že drtivá většina textilních výrobků je původem z číny. Některé značky však dodávají kvalitnější šití a vyžší gramáže. Obecně platí, že pokud tisknete 50 ks triček, tak nemá cenu šetřit 12 Kč na jednom triku za kvalitnější materiál !

Některé značky mají lepší střihy pro dámy např. Quality Textile - jiné poměry elastanu a slušivý střich. Dalšími používanými značkami je X-Fer nebo Fruit of the Loom.

Při volbě materiálu nezapome�?te na to, že se nejedná o papír! Netiskneme na plochu, ale na textilní "mřížku". Proto doporučujeme vždy volit větší gramáž triček, polokošil apod. Zajistíme si tak  delší trvanlivost  reklamního potisku a tím i lepší  užitnou hodnotu  vynaložených prostředku.

Běžně realizované tipy: 

Nebudeme zde uvádět, že tiskneme bundy, flísky nebo dětský textil, když to není pravda. Pracovní oděvy apod. není problémem potisknout, ale jde vždy o Vaši volbu oblíbeného výrobce, jeho střihu a vlastní praxí ověřené kvality. V rámci služeb našemu zákazníkovi zajistíme i tuto kategorii. Běžně nabízeným sortimentem tyto kategorie nejsou. Bundy či jiné nestandarní textily (dresy, vesty apod.) je potřeba předem vidět.

    pánské triko        pánská polokošile         dámské triko         dámská polokošile 

        

 

     mikina s kapucí         s V zipem                celý zip                 standard

                        

 

 

 


 



PODPORUJE

 

           mssidlmal.info